Van Leeuwen opent vestiging in Ridderkerk

MAN dealer Van Leeuwen Truckservice heeft een nieuwe vestiging in gebruik genomen. Op bedrijventerrein Cornelisland, vlakbij de aansluiting op de A15 en de A16 is een compleet nieuw dealerbedrijf verrezen wat als vervanging dient voor de vestiging Rotterdam Albrandswaard.

‘’Met de opening van onze moderne MAN service- en verkoopvestiging in Ridderkerk zetten wij de volgende stap in ons partnership met de huidige en toekomstige MAN-rijders in de regio. De vestiging is helemaal afgestemd op het efficiënt servicen van MAN-trucks, lichte bedrijfswagens en trailers“, vertelt Pieter van Leeuwen, directeur van Van Leeuwen Truckservice. De nieuwe vestiging kwam in de plaats van de locatie in Rotterdam-Albrandswaard en is uitstekend bereikbaar vanuit Ridderkerk, de Alblasserwaard, de Drechtsteden, Barendrecht, Waalhaven, Hoogvliet en de Zuid-Hollandse eilanden.

De vestiging is compleet nieuw, maar de technici brengen een schat aan ervaring met zich mee. Op de nieuwe locatie biedt Van Leeuwen Truckservice een uitgebreide one-stop service voor trucks, lichte bedrijfswagens en trailers. Het nieuwe pand is voorzien van de modernste techniek en apparatuur om de klanten zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn. De werkplaats is ingericht naar de laatste inzichten. Zo zijn de vijf straten maar liefst dertig meter lang. Ruim voldoende dus om ook complete LZV-combinaties te kunnen servicen en keuren.

Bij het ontwerp van het gebouw stonden duurzaamheid en energiebesparing voorop. “Door het aantal gebouwde meters zo beperkt mogelijk te houden, wordt het milieu minimaal belast. Een compactere werkplek betekent immers ook lagere energielasten. Een optimaal gebruik van daglicht werkt ook energiebesparend. Grote glasvlakken zorgen voor transparante architectuur en lagere verlichtingskosten. De bij de glasgevel geplaatste lamellen houden in de zomer het directe zonlicht buiten voor een aangenaam binnenklimaat voor medewerkers en bezoekers”, aldus Ralph van de Donk van Architéma Architectuurstudio uit Rotterdam. Bij de bouw zijn hoogwaardige en duurzame materialen toegepast door hoofdaannemer Slingerland Bouw.

DEEL HET