Van Eck naar de IAA in Hannover

Als koploper op het gebied van innovatieve en duurzame transportoplossingen is Van Eck Trailers er trots op om opnieuw haar plaats in te nemen op de beurs IAA Transportation 2024 in Hannover, Duitsland tussen 17 en 22 september 2022, Hal 27, Stand 32.

Op de IAA 2024 toont Van Eck Trailers het beste van het beste op het gebied van transportoplossingen, respectievelijk haar industriestandaard Twindeck beweegbare vloer en haar met <Eck Rollerbed uitgeruste platform voor transport van vliegtuigmotoren.

Van visie naar innovatie:

De innovatiekracht van Van Eck is gebaseerd op onderzoek, ontwikkeling, uitgebreide technische expertise en een grondige kennis van de activiteiten van haar klanten.

Van Eck is een betrouwbare partner in door de EU gefinancierde innovatieprojecten zoals Clusters 2.0, Transformers en Aeroflex en werkt momenteel in het door de Europese Unie gefinancierde ZEFES-project (Zero Emissions Flexible Vehicle Platforms with Modular Powertrains serving the Long-haul Freight Eco System) sinds januari 2023.

Het ZEFES-project heeft een looptijd van 3,5 jaar en draagt bij aan de doelstellingen van de Green Deal en het 2ZERO-partnerschap, waarin Europa zich ertoe verbindt om tegen 2050 het eerste CO2-neutrale continent te zijn.

Eckstreme Series: Ceci n’est pas une semi-remorque!, C’est un et demi!

Van Eck's Eckstreme serie Twindeck voertuigen zijn de benchmark voor de industrie. Gebouwd met uitzonderlijke kwaliteit en hoge functionaliteit in elk detail, zijn Van Eck Twindecks de meest efficiënte manier van ladingtransport met 60% meer laadcapaciteit waardoor het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot met 40% afnemen.

Een Twindeck is een oplegger met onafhankelijke assen. Dankzij de innovatieve carrosserie kun je in twee etages tot 1820 mm hoge rolcontainers of 1820 mm hoge europallets laden, waardoor je in totaal 55 europallets in één rit kunt vervoeren.

Door het unieke ontwerp van de Twindeck trailers uit de Eckstreme serie heeft u de beste TCO in vergelijking met reguliere opleggers met een terugverdientijd van 1 jaar.

DEEL HET