Van der Peet komt met Rockstar naar TKD

H.W. Van der Peet & Zn. voert sinds enige tijd een nog completer programma. Sinds de overname van het Duitse Lück Fahrzeugbau door Stas is het leveringsprogramma namelijk fors uitgebreid. Van der Peet laat dat tijdens de TKD zien met de 'Rockstar.'

De Rockstar is een kipperoplegger met een bak die vervaardigd is uit Hardox staal. Dit zorgt in combinatie met de bijzondere vormgeving voor bijzonder taaie kippers die niet schrikken van een paar stenen of rotsen, vandaar de stoere naam. De Rockstar Kipper wordt door Van der Peet geleverd met starre assen met schijfremmen, een aluminium Stas chassis in heavy-duty uitvoering en de Hardox bak in 450 kwaliteit.

De afwerking wordt uitgevoerd met Van der Peet aluminium dakluiken, stalen velgen en een liftas. Dankzij het uiterst stabiele chassis met een breed verenspoor en een bijzonder brede ophanging van de kipperdraaipunten ontstaat er een uiterst stabiele en degelijke kipper. De kipper heeft een 1.400 mm hart op chassis en een ingewerkt draaipunt achteraan in de langsliggers. Verder is de laadbak uniek door zijn vormgeving. De achterzijde is breder dan de voorkant en dat zorgt voor eenvoudig en snel lossen. Van der Peet staat de komende week op de TKD in Almere op stand nummer 158.

DEEL HET

Meer over...