Uitneembare tussenwand online te configureren

LoadLok presenteert tijdens Transport Compleet in Hardenberg een uitneembare tussenwand voor geconditioneerd transport die online te configureren is.

De temperatuur- scheidingswanden met de naam Tempwall, zijn door de klant zelf te personaliseren. LoadLok is de eerste en enige producent die deze temperatuur scheidingswanden gepersonaliseerd aanbiedt. 

De klant kan via een online configurator op de website van LoadLok zelf zijn Tempwall samenstellen. Daarbij wordt de keuze geboden tussen een Tempwall 80 of Tempwall 60, beide alleen leverbaar als Bifold. Deze uitneembare scheidingswanden hebben de hoogste isolatiewaardes verkrijgbaar in dit segment. 

Na het ingeven van de exacte binnenmaten van de trailer kan de klant zijn afbeeldingen(en) en/of logo’s uploaden. Op het moment dat de bestelling is afgerond, wordt er door de designafdeling van LoadLok een ontwerp gemaakt. Pas nadat de klant het ontwerp heeft goedgekeurd wordt de Tempwall in productie genomen. De bedrukking wordt full color door middel van een state-of-the-art printer gedrukt. 

Marco van Diessen (Sales director Benelux) zegt: “De Tempwall van LoadLok is de meest verkochte uitneembare scheidingswand van Europa. Dankzij deze scheidingswand profiteert de klant van een lager brandstofverbruik van de koelmotor, minder onderhoud en langere levensduur van de koelmotor en efficiënter gebruik van het laadvolume. De Tempwall is momenteel zeer interessant voor transportbedrijven omdat deze deels aftrekbaar is volgens de Energie Investering Aftrek (EIA).”  

LoadLok is te vinden op stand nr: 508 tijdens de Transport Compleet in Hardenberg van 21 t/m 23 maart 2017. 

DEEL HET