Uitbreiding en verjonging huurvloot MFTC

MFTC startte een paar jaar geleden met de verhuur van Kraker-schuifvloertrailers om transporteurs te helpen op een flexibele manier tijdelijke drukte op te vangen. De formule van MFTC bleek de juiste, want sinds de start is de vraag naar huur-schuifvloertrailers onverminderd hoog. MFTC breidt de vloot daarom constant uit met nieuwe voertuigen.

De verkoop van een aantal 'oudere' voertuigen en de aanschaf van een serie nieuwe Kraker K-Force-trailers zorgt ervoor dat de vloot van MFTC uitsluitend uit zeer jonge voertuigen (bouwjaar 2016) bestaat. Zo kan MFTC de klant continu kwaliteit bieden.

Eind 2015 is MFTC gestart met het verjongen van de verhuurvloot. Er zijn 30 K-Force-trailers aangekocht. Deels vervangen deze nieuwe voertuigen bestaande huurtrailers en deels vullen ze de vloot aan.

“Er is veel vraag naar onze schuifvloertrailers en dat betekent een hoge bezettingsgraad”, duidt Cor Pastoor, manager van MFTC. “Gezien deze constante vraag en bezetting is voor de tweede helft van volgend jaar een nieuwe uitbreiding gepland.”

De huurtrailers van MFTC rijden in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg en Polen. “Om klanten zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn, hebben we verschillende depots in Europa. Daar kunnen de voertuigen worden opgehaald en ook weer ingeleverd”, vertelt Pastoor. “De depots checken de trailers na  inlevering en maken ze klaar voor de volgende klant.”

Verkoop schuifvloertrailers

MFTC biedt ook trailers te koop aan. Zo worden regelmatig jonggebruikte huurvoertuigen verkocht en biedt MFTC ook nieuwe K-Force schuifvloertrailers aan. “En de periode tussen bestelling kan eenvoudig worden overbrugd met één van onze huurvoertuigen”.

Schuifvloertrailer huren?

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden, neem dan contact op met MFTC. Bij MFTC kunt u al een schuifvloertrailer voor de periode van één week huren. Meer informatie leest u op www.movingfloorcenter.eu

 

 

DEEL HET