TTS Swifterbant gaat fors uitbreiden

Truck en Trailerservice  Swifterbant gaat flink uitbreiden. Door de aanbouw van een nieuw gedeelte zal de huidige werkplaatsoppervlakte met ongeveer 35% worden vergroot. In de nieuwbouw wordt een nieuwe, moderne truckwerkplaats gerealiseerd.

In de huidige situatie wordt er in dezelfde hal aan trucks en trailers gewerkt. Met de nieuwbouw weet TTS Swifterbant dit te scheiden en zijn er aparte werkplaatsen voor de trucks, bussen en de andere voertuigen, wat zorgt dat er nog veel efficiënter kan worden gewerkt.

“Tot nu toe lag bij TTS Swifterbant de nadruk min of meer op trailers, maar met de nieuwbouw laten we zien dat we ook een echte truckwerkplaats zijn. De nieuwe truckwerkplaats wordt voorzien van alle moderne apparatuur en onze medewerkers zijn goed opgeleid en op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Bovendien nemen we nieuwe mensen aan voor in de truckwerkplaats, waardoor het team wordt uitgebreid. Zo kunnen we onze klanten nog sneller en beter van dienst zijn”, legt vestigingsmanager Coen Bakkenes uit.

“We willen bij TTS Swifterbant een nieuwe invulling geven aan het begrip “one stop shopping”. Men kan voor onderhoud en reparatie aan het volledige wagenpark bij ons terecht, alle keuringen worden bij ons uitgevoerd en in onze wasstraat kunnen alle voertuigen, van klein tot groot, worden gewassen. Onderdelen leveren we meestal uit voorraad, binnen 24 uur. En heeft een klant ‘s nachts of in het weekend onze hulp nodig? Dan staat onze 24 uurs-service gereed,” aldus Bakkenes.

De nieuwe truckplaats wordt onder andere voorzien van diagnose-apparatuur, een bovenloopkraan en een vernieuwde remmentestbank. De start van de bouw vangt binnenkort aan en TTS Swifterbant plant de ingebruikname voor de 2e helft van 2017.

DEEL HET

Meer over...