TTS Ede introduceert Kässbohrer

TTS Ede, onderdeel van de Van Tilburg Bastianen Groep, introduceert Kässbohrer op de Nederlandse markt. Met een show wil TTS laten zien hoe groot de variëteit is bij Kässbohrer. Er is een demotrailer voor klanten beschikbaar.

Tijdens de show op het terrein van DAF-dealer TTS, bij het voormalige Ebag-pand, waren naast enkele schuifzeilmodellen, ook een containerchassis, een semi-dieplader, een tankoplegger en een dieplader te bewonderen. "Voor alle trailers geldt dat de chassis een KTL-bad hebben gekregen, alvorens ze verder als trailer werden opgebouwd'', legt Roy Kreuzen, die bij TTS verantwoordelijk is voor Kässbohrer is, uit. ''Op die manier kunnen we op het chassis tien jaar garantie geven.''

De verschillende trailers worden in verschillende hallen geproduceerd en staan onder toezicht van engineers die in hun type trailer gespecialiseerd zijn. Zodoende kan Kässbohrer er een grote variëteit op na houden. De trailers worden volgens Kreuzen afgebouwd met A-merk onderdelen en er is keuze in het type as dat de klant onder zijn trailer wil.  

Kässbohrer maakt deel uit van de Tirsan Groep, dat naast trailers van de merken Kässbohrer en Tirsan, ook de mega- en luchtvrachttrailers van het van oorsprong Nederlandse Talson in portefeuille heeft.  

Volgens Kässbohrer beleeft het merk een sterke groeiperiode. In Duitsland wist Kässbohrer naar eigen zeggen sneller te groeien dan de markt het afgelopen jaar. In Ulm, waar het 123 jaar geleden allemaal begon voor Kässbohrer, wordt de laatste hand gelegd aan een nieuwe vestiging, waar ook trailers afgebouwd gaan worden en dat als klanten-en servicecentrum gaat fungeren.  

DEEL HET