Transport Reloaded actief met trailers Granalu en Reisch

Vanuit Raamsdonksveer brengt Transport Reloaded twee trailermerken op de markt: Granalu uit Spanje en Reisch uit het zuiden van Duitsland. Transport Reloaded, actief sinds 2015, is een initiatief van Paul de Jong, allerminst een onbekende in de trailerwereld. Van 10 tot en met 12 september vinden er demo dagen plaats.

De beide merken zijn gespecialiseerd in kippertrailers. Het ene merk bouwt deze trailers uit stalen chassis en zet er dito opbouwen op: het Duitse merk Reisch. Het andere merk is specialist in aluminiumbouw: Granalu. Dit merk komt uit Spanje en in dat land is Granalu onbetwist marktleider. Behalve kippers in uiteenlopende soorten en maten, bouwt Granalu ook trailers die zijn voorzien van een walking floor.

Internationaal

Met dank aan een door de jaren heel zorgvuldig opgebouwd netwerk, is Transport Reloaded ook aangesteld door Granalu voor de import van deze trailers in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Granalu zet op die manier een Europese markt op, het merk is al vertegenwoordigd in Italië en Frankrijk. Ook de import van trailers van Reisch blijft niet tot Nederland beperkt; Transport Reloaded doet dit ook voor België.

Onderscheidend

Paul de Jong zegt zich met Transport Reloaded te onderscheiden van het bestaande aanbod op de Nederlandse markt. “We merken dat klanten die kennis met ons maken, prettig verrast worden door de prijsstelling, waarbij we in de meeste gevallen een complete trailer afleveren, voorzien van vele opties. We merken dat klanten dit verre van vanzelfsprekend vinden”, aldus De Jong. “Maar zo mogelijk nog belangrijker is dat we met Reisch en zeker met Granalu, echt maatwerk kunnen leveren. Dus er is ook variatie in lengte- en hoogtematen van de laadbak mogelijk.”

Aftersales

Belangrijk is dat wanneer er trailers worden verkocht, ook de gewenste onderdelen op voorraad zijn. Het liefst vanaf het begin en in alle landen waar Transport Reloaded voor Granalu en Reisch actief is. Paul de Jong heeft hiertoe overeenkomsten gesloten met diverse bedrijven, voor Nederland bijvoorbeeld met Toscon. Klanten die rijden met onze trailers, rijden niet alleen in Nederland. Ze zijn overtuigd van de sterkte van het netwerk dat we hebben opgezet. Zo kunnen klanten hun trailers met een gerust hart optimaal inzetten.” Om die reden is Transport Reloaded continu met potentiële dealers in gesprek, bedrijven die het sales- en aftersalesnetwerk verder kunnen ondersteunen.

Demo dagen

Om al dit moois zelf van nabij te bekijken, organiseert Paul de Jong op 10, 11 en 12 september de demo dagen in Raamsdonksveer. Daar zullen diverse trailers van Granalu en Reisch te zien zijn, samen met nog meer bijpassende equipment. Reserveer tijdig uw aanmelding op een van de genoemde dagen, zodat wordt voorkomen dat er teveel mensen tegelijk op het terrein rond lopen. Dit kan via www.transportreloaded.com/nl/nieuws

 

DEEL HET