Transport Compleet Venray voor onbepaalde tijd uitgesteld

De officiële reden is dat de beursorganisatie meer tijd wil nemen om het fundament van het vernieuwde huidige beursconcept, dat meer gericht zal zijn op logistiek, verder te verbreden. Evenementenhal heeft dit besluit naar eigen zeggen genomen in overleg met standhouders, brancheverenigingen en logistieke kennispartners.

Tijdens de 2015-editie wilde Evenementenhal een aangescherpt beursconcept introduceren in Venray, wat dus wederom een verandering zou betekenen. ‘Traditioneel ligt de focus van Transport Compleet op zware bedrijfswagens en carrosserie. Uit onze gesprekken met stakeholders blijkt dat voor specifiek Venray animo is voor meer focus op transport in combinatie met logistiek. Regio Venlo-Venray, waar de wortels van Transport Compleet Venray liggen, biedt tenslotte veel potentie als logistieke hotspot nummer één in Nederland en portal naar Europa,’ motiveert Commercieel Directeur Martine Bramer-Bekmann, Evenementenhal.

Volgens Bekmann is er door de verplaatsing meer tijd om verder in gesprek te gaan met potentiële standhouders, bezoekers en kennispartners. ‘Alleen zo komen we tot een inhoudelijk, kwalitatief platform dat ondernemend logistiek Zuid-Nederland én geïnteresseerden uit het Europese achterland samenbrengt. Een concept dat de potentie van regio Venlo-Venray als logistieke hotspot volledig recht doet.’

De huidige deelnemers van Transport Compleet Venray 2015 zijn persoonlijk geïnformeerd over de verplaatsing. 

DEEL HET