Transport Compleet Hardenberg pas weer in juni 2022

De komende editie van Transport Compleet Hardenberg die gepland stond op 1, 2 en 3 december 2020 wordt vanwege de gevolgen van de Covid-19 maatregelen verplaatst naar 14, 15 en 16 juni 2022 in Evenementenhal Hardenberg. Hiermee luistert beursorganisator Easyfairs naar eigen zeggen naar de stem van de exposanten en bezoekers. De eerstvolgende editie van Transport Compleet is op 15, 16 en 17 juni 2021 in Evenementenhal Gorinchem.

“Zelfs in de huidige omstandigheden kunnen en mogen beurzen doorgaan. Tegelijkertijd zien we de sterke groei in besmettingen en dat de op 13 oktober aangekondigde maatregelen gericht zijn op zo min mogelijk persoonlijke contacten en reisbewegingen. Deze gedeeltelijke lockdown geeft te veel zorgen over de komst van bezoekers en de gezondheid van de exposanten, bezoekers en eigen medewerkers. “Het sentiment onder exposanten is in de afgelopen periode ook duidelijk veranderd. We luisteren naar onze exposanten en hebben besloten deze editie van Transport Compleet te verplaatsen”, zegt Bianca van Grinsven namens Easyfairs.

Hardenberg in juni 2022

Eerder dit jaar maakte Easyfairs haar toekomstplannen voor Transport Compleet bekend. De verplaatsing van Transport Compleet Hardenberg heeft hiervoor geen gevolgen. Dat betekent dat Transport Compleet één keer per jaar plaatsvindt: in de even jaren in Hardenberg en in de oneven jaren in Gorinchem. De eerstvolgende editie van Transport Compleet is op 15, 16 en 17 juni 2021 in Gorinchem. In Hardenberg vindt Transport Compleet in juni 2022 weer plaats. “We nemen de komende periode contact op met alle exposanten en betrokken partijen en doen er alles aan om de verplaatsing zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij danken alle partijen die ons gesteund hebben in de afgelopen periode. Hun betrokkenheid en loyaliteit doet ons goed”, aldus Van Grinsven.

 

DEEL HET