Transport Compleet Hardenberg lanceert bedrijfswagenplein

(Advertorial) De gehele transportbranche is weer vertegenwoordigd op Transport Compleet Hardenberg. De 17e editie van deze vakbeurs vindt plaats op 21, 22 en 23 maart 2017 in Evenementenhal Hardenberg. Naast een goedgevulde beursvloer is er dit jaar interessant randprogramma met onder meer kennissessies. Nieuw zijn het bedrijfswagenplein én het vacatureplein.

Transport Compleet is de meest complete vakbeurs voor de transportbranche. Al jaren brengt deze vakbeurs de transportbranche samen: van (inter)nationale marktleiders in bedrijfswagens, opleggers en chassisdelen tot aan regionale aanbieders van accu’s en track & trace software. Alle grote truckmerken zijn deze editie aanwezig en ook de trailerbouwers Schmitz en Krone maken opnieuw hun opwachting. Verder ontmoeten bezoekers op de beursvloer ook specialisten op het gebied van kranen en grijparmen. Onder meer Hiab, Hyva Nederland en Palfinger Nederland zijn present.

Vacatureplein

Nieuw dit jaar op de beursvloer is het vacatureplein. “De vraag naar vakgerichte medewerkers is in sommige takken enorm”, vertelt beursorganisator Vincent Bilanovic. “Wij ondersteunen de markt graag door het inrichten van een vacatureplein. Transport Compleet wordt jaarlijks bezocht door duizenden professionals.  De perfecte plek voor  bedrijven om kenbaar te maken dat ze op zoek zijn naar medewerkers.” 

Bedrijfswagenplein

Het vacatureplein is niet de enige toevoeging.  Zo maakt het bedrijfswagenplein deze editie zijn debuut.  Op dit plein staan lichte bedrijfswagens (tot en met 3,5 ton) centraal.  Bezoekers kunnen hier het aanbod van diverse toonaangevende fabrikanten ontdekken.  Zo voorziet Mercedes-Benz het bedrijfswagenplein van de ‘Bestelauto van het Jaar 2017’, de Vito en presenteert Volkswagen er de nieuwe Crafter. Hiermee heeft Transport Compleet Hardenberg een nationale primeur te pakken.

Randprogramma

Verder is er een voertuigenshow waar bezoekers diverse voertuigen van dichtbij kunnen bekijken en een demoterrein waar proefritten met trucks van Iveco gemaakt kunnen worden. Daarnaast worden er praktische rijtrainingen verzorgd door SlimRijden waarbij duurzaamheid centraal staat en kunnen bezoekers kennissessies bijwonen.  Zij komen alles te weten over de belangrijkste ontwikkelingen in de branche tijdens de kennissessie Transport en Logistiek van ING. TLN gaat in op het Truckkartel en de krimpende arbeidsmarkt en Cintec nodigt professionals uit voor een sessie over Carlogic. “Transport Compleet is een compleet platform voor professionals uit de branche”,  besluit Bilanovic. “Zij ontmoeten hier hun zakenrelaties en kunnen hun netwerk uitbreiden en versterken. Op de beursvloer ontdekken bezoekers de nieuwste producten en oplossingen en komen zij alles te weten over de laatste ontwikkelingen.”

Meer informatie

Transport Compleet vindt plaats op 21, 22 en 23 maart 2017  in Evenementenhal Hardenberg. De beurs is dagelijks te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur. Geïnteresseerden kunnen gratis entreekaarten aanvragen. Meer informatie: www.evenementenhal.nl/transport-hardenberg2017

DEEL HET