Transport A.Müller overgenomen, zonder Müller ETTC

Dachser neemt Transportgroep A. Müller B.V met het hoofdkantoor in Holten, Nederland over. Deze overname omvat naast de warehouses het uitgebreide wagenpark van geconditioneerde vrachtwagens. Müller European Truck & Trailer Care (ETTC) blijft zelfstandig onder leiding van Anton Müller.

De overname door Dachser omvat alle transport gerelateerde werkzaamheden, materieel en warehouses. Müller, opgericht in 1938 in Holten, heeft vijf vestigingen in Nederland en een in Tsjechië. Als full-service logistiek dienstverlener biedt Müller diensten aan in warehousing, transport en distributie in de segmenten ambient, fresh en diepvries. Het portfolio van het bedrijf omvat daarnaast opslag in alle temperatuur bereiken en klant specifieke diensten met toegevoegde waarde. De CEO van Müller, Jan-Peter Müller, blijft aan het roer, ondersteund door zijn vertrouwde en gevestigde managementteam.

Müller European Truck & Trailer Care blijft dus buiten de overname, en gaat door als zelfstandige operatie. De aandeelhouders van Müller blijven de servicegarage zelfstandig runnen, onder leiding van Anton Müller. Bij ETTC werken 80 mensen.

DEEL HET