Trailertotaal viert tienjarig jubileum!

De makers van Trailertotaal, Tim de Jong en Iep van der Meer, vieren dat ze op de kop af dat de website tien jaar geleden live ging. Op dat moment stond de teller op nul views. Hoe relevant de website is, blijkt wel uit het feit dat we in 2020 350.000 views realiseerden. Ook in 2019 zaten we daar dichtbij. Gerekend over tien jaar halen we makkelijk enkele miljoenen views.

Langs deze weg willen we alle deelnemers en relaties bedanken voor hun vertrouwen Trailertotaal! De deelnemers van het eerste uur waren Pacton, Thermo King en TIP. Al snel volgden Schmitz, Krone en de RAI Vereniging. Genoemde merken stelden vertrouwen in onze expertise, onze statistiek geeft ze gelijk. Expertise en alertheid zijn de sleutel tot een even hoge als betrouwbare websitestatistiek. Wat meehelpt is dat de makers van de website zelf een trailer in bruikleen hebben voor testdoeleinden.

Juist in deze tijden van corona, waarin beurzen, tentoonstellingen, presentaties en zelfs klantenbezoek onmogelijk of lastig zijn is de meerwaarde van Trailertotaal.nl groot. Waar anders kunnen innovaties gepresenteerd worden dan online, op het grootste platform voor de trailerbouw en carrosseriebouwer? Met heldere teksten, de mogelijkheid tot het linken naar de eigen website en zelfs met video kan het nieuws de wereld in gestuurd worden.

Trailertotaal.nl is van plan om zeker op de ingeslagen door te gaan. Nieuw is dat we de komende tijd ook enkele artikelen plaatsen waarin we wat meer visie willen delen. Meestal is die afkomstig van een van onze deelnemers. Neem contact op wanneer je je bij Trailertotaal wenst aan te sluiten!

We hebben enkele foto’s uit 2011 bijgeplaatst! 

DEEL HET