Trailerpartners opent vestiging Heerenveen

 

Trailerpartners Heerenveen opent per 1 september de deuren aan de Pluto 6 in Heerenveen. Met deze nieuwe vestiging streeft Wierda Bedrijfswagens naar een nog betere dienstverlening aan bestaande en nieuwe klanten.

 

TrailerPartners is een trailer onderhoudsbedrijf in de ruimste zin van het woord.  Van de jaarlijkse keuringen tot het onderhoud van de laadkraan en bijvoorbeeld schadeherstel . TrailerPartners telt vestigingen in het hele land waaronder Joure, Drachten en straks dus ook in Heerenveen. 

 

Het openen van een nieuwe vestiging is een reactie op de vraag vanuit de markt en een logische zet aldus Arie Meerveld, verantwoordelijk voor de werkplaats. “Wij merken dat een groot deel van onze klanten behoefte heeft aan een goede trailerwerkplaats bij hen in de buurt. HIermee lopen we vooruit op de nieuwbouw van MAN dealer Wierda Bedrijfswagens hier op het zelfde industrieterrein. Die nieuwbouw gaat overigens deze maand ook van start.'' 

 

De nieuwe vestiging maakt gebruik van de kennis en ervaring van Wierda als bedrijfswagenspecialist. Het bedrijf Wierda Bedrijfswagens bestaat namelijk al bijna 85 jaar. Hiermee is Wierda niet alleen een bekende naam in de regio maar na de oprichting van Wierda Voertuig Techniek en Wierda Hybrid Technologies geniet de firma nationale en internationale aandacht. Wierda Bedrijfswagens heeft vestigingen in Joure, Drachten en vanaf volgende week met TrailerPartners in Heerenveen.

 

 

DEEL HET