TKD afgelast en verplaatst naar 2023

De organisatie van de Technische Kontakt Dagen heeft moeten besluiten de 2022 editie af te blazen. Bij een laatste inspectie bleek de bodemgesteldheid niet te voldoen aan de eisen die de beurs daaraan stelt.

Door onderhoudswerkzaamheden van de Gemeente Almere zou de bodem niet meer stabiel genoeg zijn om zwaar materieel te ontvangen op de locatie. De organisatie heeft nog naar alternatieve locaties gekeken maar dat bleek op deze korte termijn niet meer mogelijk. 

“Dit besluit nemen wij met pijn in ons hart,” benadrukt Jan Hommes, bestuurslid Stichting TKD en directeur BMWT. “Het is een grote teleurstelling voor alle exposanten en bezoekers die stonden te popelen om de Technische Kontakt Dagen weer te bezoeken. Echter voor een goede uitvoering van de beurs moet de locatie  voldoen aan al onze veiligheidseisen.”

De organisatie heeft inmiddels de exposanten geïnformeerd over het plan om de beurs in 2023 te organiseren. Nadere details over plaats en locatie worden te zijner tijd bekend gemaakt. Meer informatie vindt u hier!

DEEL HET