Tien asser van TSR Special Trailers

TSR Special Trailers uit Gendt heeft een tien assige semi-dieplader afgeleverd met hydraulische vering. De oplegger is uitgevoerd in een uitschuifbare 3 plus 7 configuratie.

TRS is gespecialiseerd in speciaalbouw en maatwerk. Met de nieuwe semi-dieplader met onafhankelijke hydraulische wielophanging zet deze trailerbouwer nu ook specialistisch materieel voor het echt zware werk op de markt.

De oplegger is uitgerust met hydraulische besturing, hydraulische vering en een hydraulisch stabiliserende nek. De assen zijn gemonteerd in een zogenaamde “7+3 configuratie”  waarbij de voorste 3-assen functioneren als een dolly. Hierdoor ontstaat een uitstekende gewichtsverdeling in ingeschoven toestand. De oplegger is dubbel uitschuifbaar tot een totale laadvloer lengte van ruim 30 meter. Samen met zijn nuttige laadvermogen van ruim 120 ton is deze TRS oplegger geschikt voor het zwaarste werk. 

De hydraulische besturing is van een door TSR zelf ontwikkeld systeem (TSR Multicontrol©), voorzien van de laatste innovaties zoals een automatische uitlijn functie van de assen, automatische rijhoogte herstel en diagonale uitlijning. Gecombineerd met de hydraulische nek kan voor iedere soort lading de perfecte setting gevonden worden. Als van zelfsprekend zijn alle functies volledig bedienbaar middels een radiografisch afstandsbediening. Ook in de meest uitzonderlijke gevallen kan de oplegger door elke bocht worden gemanoeuvreerd. Met deze 10-asser laat TSR zien alles in huis te hebben om zich te meten met “de groten”.

 

 

DEEL HET