Thermo King Transportkoeling is BlueTrack Select gecertificeerde dealer

Eind 2020 introduceerde Thermo King het nieuwe Blue Track-programma. Dit is volgens het merk een nieuwe maatstaf waarmee de service van Thermo King dealers wordt beoordeeld. De Blue Track Select-certificering wordt alleen toegekend aan dealers die actief een reeks geavanceerde mogelijkheden bieden, zoals 24/7 beschikbaarheid, dekking door mobiele servicewagens, gecertificeerde technici, snelle doorlooptijden en beschikbaarheid van originele onderdelen.

Thermo King Transportkoeling ontving in februari de felbegeerde Blue Track Select certificering. “Dit was alleen mogelijk door te voldoen aan een strenge selectieprocedure waarin alle facetten van onze service aan bod kwamen. Het is een enorme opsteker voor iedereen binnen ons bedrijf. Vooral omdat de klant bij ons altijd voorop staat en we altijd de grootste inspanning leveren om optimale inzetbaarheid van de koelmotoren te garanderen. Met het Blue Track Programma onderstrepen we onze belofte dat we klaar zijn voor de toekomst. Op alle nieuwe Thermo King units is volledige connectiviteit beschikbaar. Hiermee kijken we of problemen worden kunnen opgelost worden vooraleer de koelmotor in storing uitvalt. “ vertelt servicemanager David Doom.

De belangrijkste voordelen voor de klant van het Thermo King Blue Track-programma zijn:

Mobiel en lokaal preventief onderhoud, cdonsistente service-ervaring, snellere reparatie, kortere en gemonitorde stilstandtijd, verbeterde klantcommunicatie, mogelijkheden om het wagenpark realtime te bewaken en 24/7 zichtbaarheid van het wagenpark via TracKing™.

Klanten kunnen profiteren van de voordelen van het Blue Track-programma door te kiezen uit verschillende niveaus van servicecontracten, afgestemd op hun specifieke behoeften.

 

DEEL HET