Thermo King met zonnepanelen

Thermo King® breidt zijn ThermoLite™- Solar Panels™ -portfolio uit met een krachtiger 110W-model zonnepaneel dat ontworpen werd om het energiebeheer van de koelunits nog duurzamer te maken. Het nieuwe model verbruikt minder brandstof en de CO2-uitstoot wordt verlaagd.

Bij weinig licht vangen de nieuwe zonnepanelen van Thermo King energie op waardoor de accu van de koelunit volledig opgeladen blijft. Daardoor is er geen motor nodig om de accu op te laden, waardoor het brandstofverbruik met wel 23 procent wordt teruggedrongen. Tevens daalt de CO2-uitstoot met 560 kg. Zonnepanelen zijn vooral ideaal voor klanten die duurzaamheid hoog op hun lijstje hebben staan.

De ThermoLite Solar Panels zorgen ervoor dat de accu van de koelunit continu opgeladen is. Dit draagt bij aan de continue werking van de koelunits. In combinatie met het Thermo King TracKing telematicasysteem kunnen transportbedrijven constant in contact blijven met hun opleggers. fleetmanagers hebben zo altijd toegang tot kritische data om te garanderen dat de lading te allen tijde beschermd is en de unit zo efficiënt mogelijk functioneert.

DEEL HET