Thermo King met SLXi en BlueBox naar Hardenberg

Thermo King komt naar Transport Compleet in Hardenberg met de nieuwe SLXi koelunit met de BlueBox. Deze voorziening geeft via een handige App inzicht in de status van de koelmotor.

De modellen uit de SLXi-serie zijn standaard voorzien van de Thermo King BlueBox. Dit systeem biedt een volledig overzicht van de unit en status van de koelmachine. De BlueBox verzamelt gegevens van de unit die realtime met een smartphone of Bluetooth-apparaat via de gratis TK Reefer app bekeken én bediend kunnen worden. Dit maakt tweerichtingscommunicatie mogelijk voor directe unitregeling en toegang tot kritieke gegevens. Gebruikers kunnen de instellingen voor ontdooien, reisvoorbereiding, instelpunten en een aanvullende werkingsmodus op afstand regelen, zonder enige vorm van contract of abonnement. 

De 24/7 connectiviteit met telematica vormt slechts een deel van de specifieke eigenschappen waarmee de SLXi-serie is uitgerust. Thermo King claimt een belangrijk lager brandstofverbruik bij deze nieuwe generatie. Verder is de temperatuurbeheersing verbeterd door middel van de verbeterde Smart Reefer 3 (SR3) controller. Ook is de SLXi-serie uitgerust met allerlei functies om transportbedrijven te helpen om de impact om het milieu aanzienlijk te verkleinen. Zo is ook deze serie koelmachines standaard uitgerust met R-452A als koudemiddel. 

Tijdens Transport Compleet in Hardenberg, van 21 t/m 23 maart 2017, toont Thermo King Transportkoeling op standnr 529 in hal 5 zowel een single-temp als een multi-temp model uit de SLXi-serie. Het gaat daarbij om de SLXi-300 en de SLXi-Spectrum. Verder zijn er units te zien uit onze truckserie zoals de T-800R en de Frigoblock FK25 i en de EK13R Undermount Remote Control Unit. 

DEEL HET