Thermo King komt met Advancer A-500 Whisper Pro

Thermo King introduceert de nieuwste toevoeging aan zijn Advancer A-Series trailerkoelsystemen, de A-500 Whisper Pro. Het nieuwe model voldoet volgens het bedrijf aan de strengste geluidsnormen, waaronder PIEK[1], waardoor het leveringen in de binnenstad op elk moment van de dag en nacht mogelijk maakt.

De Thermo King A-serie units zijn volgens Thermo King tot 30% brandstofzuiniger en bieden een tot 40% snellere pull-down dan het marktgemiddelde. De A-500 Whisper Pro biedt dezelfde prestaties met een geluidsniveau dat onder de PIEK-norm van 60 dB(A) blijft.

"Europese steden zijn toegewijd om geluidsemissieniveaus te verminderen en de leefomstandigheden in binnensteden te verbeteren. Een van de belangrijkste vereisten voor transporteurs die in stedelijke gebieden actief zijn, is dat hun koelunits aan de strenge geluidsnormen voldoen", zegt Thermo King. "Al tientallen jaren geeft Thermo King in al zijn productlijnen prioriteit aan geluidsdemping. Advancer-units zijn nu al een van de stilste trailerkoelunits op de markt. Met ons Whisper Pro-model gingen we een stap verder en bieden we onze klanten de hoogste koelcapaciteit voor een trailerunit die 's nachts een stad in kan."

De A-500 Whisper Pro gebruikt geofencing om automatisch over te schakelen naar de geluidsarme modus bij het betreden van een milieuzone. Daardoor kunnen de transporteurs onbeperkt dag- en nachtschema's hanteren met de gemoedsrust dat de unit aan de regelgeving in het betreffende gebied voldoet.

"Uit onderzoek is gebleken dat werken buiten de spits tot 14% snellere distributieroutes kan leiden", zegt Thermo King. " Dankzij de A-500 Whisper Pro kunnen coördinatoren een efficiëntere nachtroute plannen om spitsuren en files te vermijden en tijd te besparen."


 

DEEL HET