Thermo King breidt uit in Duitsland

Koelmachinefabrikant Thermo King heeft het servicenet flink uitgebreid in Duitsland. Het afgelopen jaar werden er negen verkoop- en servicevestigingen geopend en nog eens zeventien ondersteuningspunten. Belangrijk nieuws voor tal van Nederlandse vervoerders die nog dagelijks op Duitsland rijden.

De uitbreidingen hebben plaatsgevonden zowel in het Emsland, dat aan de provincies Drenthe grenst, als in de regio München, waar Thermo King nu ook met een mobiele service actief is. Als het even kan, blijft het wat Thermo King betreft niet alleen maar bij services aan koelmachines, maar kan er bij sommige vestigingen ook aanvullende service aan truck of trailer uitgevoerd worden. Dit, doordat servicepunten in sommige gevallen met partners worden gedeeld.

Thermo King heeft in Europa 350 steunpunten. Zeventig daarvan bevinden zich in Duitsland. Thermo King heeft een gratis te downloaden App ontwikkeld waarmee chauffeurs en vervoerders alle dealer locaties snel kunnen oproepen. Klik hier voor die App's

DEEL HET