Thermo King bedient SPAR in heel Europa

Henderson Group, eigenaar van diverse supermarktketens zoals SPAR in Noord-Ierland, heeft zijn geconditioneerd wagenpark vernieuwd met de SLXi-eenheden van Thermo King. Thermo King bedient SPAR ook in andere landen.

Dankzij de telematica- en communicatie-mogelijkheden, het lagere brandstofverbruik en de verbeterde temperatuurbeheersingsmogelijkheden van de nieuwe Thermo King SLXi 300 Whisper™-koelunits kan de Henderson Group de geconditioneerde logistiek van hun retailers efficiënter plannen, zegt Thermo King. De geluidsdempende kit van de Whisper vermindert het geluid van de machines, waardoor Henderson Group de overlast door distributie en bezorging in stedelijk gebied verder beperkt, zegt de leverancier.

"Thermo King is de voorkeursleverancier van SPAR International. Dankzij ons compleet productportfolio voor alle soorten geconditioneerd transport worden onze units overal ter wereld in hun wagenpark gebruikt ", aldus Alain van Schaik, strategisch accountmanager bij Thermo King. "Thermo King werkt nauw samen met SPAR International via haar wereldwijde netwerk en levert SLXi-units in Noord-Ierland, Frigoblock-elektrische units in Oostenrijk, vloeibare kooldioxide-technologie van CryoTech in Noorwegen en T-serie-units voor trucks in het Midden-Oosten. We zijn overal aanwezig waar SPAR ons nodig heeft."

Bovendien zijn alle Thermo King SLXi-units uitgerust met koelmiddel van de volgende generatie, waardoor ze een lager aardopwarmingsvermogen (GWP) R-452A genereren, wat in lijn is met de duurzaamheidsdoelen van Henderson.

 

DEEL HET

Meer over...