Themo King traint 150 chauffeurs van Wezenberg

Thermo King Transportkoeling heeft een eigen Code 95 cursus die in de smaak valt bij de klanten. Bij Wezenberg trainde Thermo King 150 chauffeurs.

De eerste honderd chauffeurs hebben de zeven uur durende cursus inmiddels achter de rug en waardeerden de lesdag met een ruime acht, aldus Thermo King. Dit jaar zullen nog eens vijftig chauffeurs de cursus volgen.  “De relatie tussen Wezenberg en Thermo King Transportkoeling gaat al ver terug. Voor ons is deze jarenlange samenwerking gebaseerd op de A-kwaliteit van zowel mens al machine”, vertelt commercieel directeur Rogier Verkley, die zegt dat Wezenberg uitsluitend met eigen chauffeurs werkt.

Van de 350 personeelsleden van Wezenberg Groep zijn er  300 chauffeur. “Geconditioneerd transport betreft veruit het grootste gedeelte van het werk”, zegt Verkley. Het bedrijf is groot geworden in vervoer voor de AGF sector. Daarnaast is het bedrijf actief in de retail. “Kennis van geconditioneerd transport is belangrijk voor ons personeel. Chauffeurs en planners moeten zich er bewust van zijn dat ‘er geen staal achter de trekker hangt’. De vracht waarvoor zij verantwoordelijk zijn is waardevol en met goed beheer van de koudeketen tijdens het transport blijft de kwaliteit van de lading gegarandeerd.”

DEEL HET

Meer over...