Talson naar Transport Compleet Hardenberg

Talson neemt volgende maand deel aan de beurs Transport Compleet, die van 24 tot 26 maart in Hardenberg wordt gehouden. Talson zal zijn wissellaadbak 7.45 T.SWAU BK en de twee-assige City Trailer TDF tentoonstellen bij Stand 215.

De aluminium T.SWAU BK, met zijn leeggewicht van 2.800 kg is volgens de fabrikant de lichtste 7.45 wissellaadbak, is de hoogwaardige oplossing voor intermodaal vervoer. De T.SWAU BK biedt klanten het voordeel van meer draagvermogen, gunstigere exploitatiekosten en, dankzij zijn lichtgewicht structuur, besparing op brandstof. Het modulaire ontwerp van de T.SWAU BK zorgt volgens Talson voor lage kosten en maakt waar nodig snelle reparatie mogelijk. De T.SWAU BK is uitgerust met het multifunctionele, gepatenteerde en robuuste aluminium Talfix®-ladingzekeringssysteem, en maakt in één opbouw meerdere laadmodellen mogelijk, waaronder een tweede laadvloer. Met de kledingstang kan in de Talson-wissellaadbak gemakkelijk kleding worden opgehangen. Deze stangen worden vastgeklikt aan de zijwand en bieden daardoor extra ladingzekering. Dankzij zijn robuustheid gaat de Talson-wissellaadbak gegarandeerd lang mee.

City Trailer TDF

Met zijn mechanische stuuras die scherpe bochten veilig en verantwoord mogelijk maakt, is de Talson City Trailer TDF ontworpen om klanten in binnensteden te bereiken. Vrachten kunnen voor de deur van de eindgebruiker worden afgeleverd en de banden slijten volgens Talson minder snel. 

De TDF is voorzien van een laadklep, waarmee het laden en lossen sneller en toch veilig verloopt als er geen laadplatform is. De TDF is uitgerust met een Talson-deur die ervoor zorgt dat het achterkader een erg stevig geheel vormt, waardoor de lading optimaal is beveiligd. De TDF zorgt met zijn modulaire ontwerp voor minder materiaalafval bij reparatie en draagt bij aan duurzaamheid. De zelfdragende constructie van de TDF wordt gefabriceerd met behulp van een speciale aluminiumcomposiet die de trailer lichter maakt, zegt Talson.   

DEEL HET