Sprinter oprij Clixtar van Veldhuizen

Met de introductie van de MB Sprinter met het verlaagde chassis ontstaat de mogelijkheid om een lage Clixtar te ontwikkelen. Als basis auto heeft Veldhuizen gekozen voor een Sprinter trekker 314 met een chassis hoogte van 56 cm. Op dit chassis is een verlaagd schotel frame ontworpen met een schotelhoogte van slechts 70 cm.

De 5 tons oplegger voor deze lage trekker is gebouwd met 1.500 kg schoteldruk en een luchtgeremde 3.500 kg as. Op deze as zijn de verlaagde 205/65 R 17,5” benden gemonteerd waardoor de laadvloer slechts 80 cm hoog is. oplegger is luchtgeveerd en schuin aflopend waardoor de oprijhoogte maar 52 cm is. Met een oprijhoek vanaf 12° is de oplegger zeer geschikt voor het transport van grasmaaiers, wielladers en tractoren. 

De trekker-oplegger combinatie is ontwikkeld voor een laadvermogen van 3.700 kg en mag met B+E rijbewijs gereden worden. De nieuwe Oprij Clixtar combinatie wordt geïntroduceerd tijdens de Reiniging Demo Dagen in Soesterberg op 5 en 6 juni. 

Om klanten kennis te laten maken met deze nieuwe transportoplossing zijn er voor BE Rent 5 Oprij Clixtar combinaties beschikbaar. Klik hier voor BE Rent.

DEEL HET