Ruim 11.000 bezoekers kwamen naar Gorinchem

De vakbeurs Transport Compleet is op 3, 4 en 5 september in Evenementenhal Gorinchem bezocht door 11.036 bezoerkers. Beursorganisator Easyfairs is tevreden over het beursverloop en kijkt nu al naar de 2020-editie in Gorinchem. “Tijdens de beurs hebben al tientallen exposanten zich direct ingeschreven voor die editie, zoals Hankook, Wijlhuizen en Maha Explora Truck & Bus. Maar eerst gaan we naar Hardenberg op 24, 25 en 26 maart 2020”, zegt Floris Valk, Head of Automotive van Easyfairs Nederland.

De afgelopen editie van Transport Compleet in Gorinchem kende een voorzichtige start, maar gedurende de beursweek hebben ruim 11.000 professionals de vakbeurs bezocht. Valk: “Het aantal ligt lager dan vorig jaar, maar de kwaliteit van de bezoeker is hoger. We hebben vooraf opnieuw kritisch naar ons uitnodigingsbestand gekeken om die bezoekerskwaliteit te verhogen.”

Nieuw op Transport Compleet was de VIP-lounge. Deze ruimte op de beursvloer bood exposanten en bezoekers de kans om alle tijd te nemen om zaken te doen. In de lounge waren hostesses aanwezig om gasten te voorzien van een hapje en een drankje. Dit initiatief wordt voor een volgende editie herhaald.

De eerstvolgende editie van Transport Compleet is op 24, 25 en 26 maart 2020 in Evenementenhal Hardenberg.

DEEL HET