Roy Kreuzen terug bij Kässbohrer

Naar eigen zeggen heeft Kässbohrer in het afgelopen jaar een top drie plek op de Nederlandse trailermarkt weten te handhaven. Daarbij werden aftersales-activiteiten zoals onderdelenleveringen efficiënter en wist het merk te groeien in Europa. Roy Kreuzen keert terug bij de verkooporganisatie in ons land.  

De trailerfabrikant zegt dat het de grootste variatie in trailers aanbiedt, dus ook tanktrailers en (semi-) diepladers. In vier jaar tijd heeft Kässbohrer in Europa 653 servicelocaties gerealiseerd in Spanje, Duitsland, Polen Frankrijk, Italië en Nederland. Daarbij wekt het bedrijf nu met vijf locaties van waaruit benodigde onderdelen gedistribueerd worden. Het gevolg is dat 90% van de bestelde onderdelen binnen 24 uur op de plaats van bestemming is. Kässbohrer legt zich er nu op toe, dat het ook financiering kan aanbieden. Daartoe heeft het afspraken gemaakt met enkele bekende Europese banken. Ten aanzien van klimaatdoelstellingen zegt Kässbohrer ervan overtuigd te zijn dat het gestelde doelen ten aanzien van CO2-uitstoot gaat realiseren.

Roy Kreuzen

In Nederland is onlangs Roy Kreuzen aangesteld als key-accountmanager in Nederland. Hij werkte al eerder voor dit merk, maar dan via dealer Van Tilburg Bastianen, dat deze trailers ook aanbiedt.

DEEL HET