Ronald Kroesen verlaat Kögel Benelux

Christoph Haslinger neemt de directie van Kögel Benelux B.V. over naast zijn taken als Sales Manager bouwprogramma West-Europa. Ronald Kroesen, die tot dusverre fungeerde als algemeen directeur, (55) verlaat het bedrijf na twee jaar. Christoph Haslinger (37), heeft volgens Kögel vele jaren ervaring in de internationale voertuigbranche. Voordat hij begin februari van dit jaar in dienst trad bij Kögel, kende hij al de dealers en klanten in België en Nederland, zegt Kögel.

‘Wij wensen Ronald Kroesen het beste voor zijn verdere carrière en danken hem voor het werk dat hij de afgelopen jaren heeft verricht. Hij richtte de vestiging in Kampen op en breidde de verkoop- en serviceactiviteiten van de Kögel dochtermaatschappij aanzienlijk uit’, vertelt Kögel CEO Christian Renners. ‘Ik ben zeer verheugd dat we met Christoph Haslinger een sales professional in ons team hebben die ervaren is in de regio en die de landspecifieke behoeften zeer goed kent, waardoor klanten de deskundige ondersteuning blijven krijgen die ze gewend zijn en dat hij directie geeft aan het driekoppige verkoop- en serviceteam van Kögel Benelux.’

Via de Kögel dochtermaatschappij hebben klanten uit de Benelux-regio volgens het bedrijf toegang tot de volledige productportfolio van de voertuigfabrikant uit het Beierse Burtenbach. Naast nieuwe voertuigen hebben klanten in Kampen ook toegang tot het aan Kögel Used aanbod aan gebruikte voertuigen, de Kögel Rent huurvloot, evenals Kögel Telematics en het Kögel aftermarket-aanbod. Bovendien distribueert Kögel Benelux de voertuigen van aanhangwagenspecialist Humbaur, waarvan de producten de behoeften aan personenauto's, zware bedrijfsvoertuigen en diepladers dekken.

DEEL HET

Meer over...