Rogier Laan nieuwe voorzitter TRTA

Per 1 juli neemt Rogier Laan, algemeen directeur Benelux bij TIP Trailer Services, het voorzitterschap van de TRTA over van Tim van der Roest. Tim is 4 jaar voorzitter geweest en onder leiding van Tim is binnen TRTA het innovatieprogramma verder ontwikkeld.

De TRTA werd in mei 1982 opgericht. De vereniging bestaat uit toonaangevende trailerverhuurbedrijven en eigenaren en beheerders van trailervloten. In deze vereniging behartigen de leden hun belangen met betrekking tot de wettelijke en technische aspecten van hun in de EU geregistreerd materieel. TIP Trailer Services is sinds het begin één van de leden. Laan is zelf ook al jaren betrokken bij de TRTA.

Rogier is voornemens de ontwikkeling van Tim door te zetten. Volgens Laan zijn er kansen om met de TRTA grote stappen te zetten: “Mijn visie rondom het voorzitterschap bij de TRTA is dat wij van een invloedrijke naar een leidende positie groeien in het wegvervoer. Hierbij leggen wij internationale verbanden om de beperkingen van grenzen op te heffen. Samenwerking is hierbij essentieel”, aldus Laan.

 

Samenstelling bestuur per 1 juli:

Rogier Laan TIP, voorzitter

Nico van de Boogaard, penningmeester

Peter Bos, bestuurslid

Henk Bos, secretaris

Tom van Steijn, technisch adviseur

Hans van Maanen, technisch adviseur/innovatie

DEEL HET