Rogam Bouwvoertuigen Event

Vrijdag 9 en zaterdag 10 februari organiseert Rogam in Bergschenhoek de Mercedes Benz Bouwvoertuigen dagen. De opbouw van het evenement was in volle gang en er is zelfs een zandbaan aangelegd om de banden vies te krijgen van de kippers.

Het Mercedes-Benz programma aan bouwvoertuigen was nog nooit zo compleet als op dit moment. Dat komt in de eerste plaats door het enorme aanbod in de Actros en Arocs series van Mercedes zelf, maar Veldhuizen uit Groenekan heeft daar de nodige specifiek Nederlandse uitvoeringen aan toegevoegd. 

Het resultaat is een programma met daarin alle typisch Nederlandse varianten, zoals de 10x8 WS, de starre 10x8 en de zelfde configuratie met een gestuurde midlift as. Ander nieuws is bijvoorbeeld een 6x2 met een gestuurde tien tons sleepas op 180 cm. Daardoor behoren aslast problemen voor containerauto's voortaan tot het verleden volgens Pieter Veldhuizen.

Het Rogam Bouwvoertuigen Event wordt georganiseerd in samenwerking met Veldhuizen en Hyva. In totaal zullen er maar liefst 21 verschillende configuraties te zien en te rijden zijn in Bergschenhoek. Het evenement is op vrijdag open vanaf 13:00 uur tot 22:00 uur. Zaterdagochtend om 7:00 uur gaan de deuren weer open tot 17:00 uur. Check deze link voor meer informatie. 

DEEL HET