Racetrailer.com overgenomen door Movico

Movico Group, een grote internationale speler op het gebied van mobiele eventmarketing, gevestigd in het Brabantse Deurne, heeft een meerderheidsbelang verworven in Racetrailer.com, de toonaangevende leverancier van transportoplossingen voor auto- en motorsportteams in Europa en daarbuiten. Voor beide ondernemingen is dit een logische stap, omdat de activiteiten volgens de twee 'uitstekend op elkaar aansluiten'.

Movico heeft een uitgebreide vloot van promotievoertuigen zorgt Movico voor de promotie van bedrijven op internationale sportevenementen, roadshows en beurzen. Voor bedrijven zoals Samsung, SAP, Nissan, Huawei, Dimension Data en Ziggo (Liberty Global) worden tailor made roadshows georganiseerd. Tevens is Movico al jarenlang leverancier van mobiele faciliteiten voor bekende sportevenementen als de Tour de France, de Dakar Rally, de Volvo Ocean Race, de marathon van Parijs, wereldbekerwedstrijden alpineskiën en talloze wielerklassiekers. De vloot bestaat uit multifunctionele trailers die in een handomdraai transforneren tot mobiele VIP hospitality rooms, pers- en mediaruimtes en mobiele beursstands.

Racetrailer.com uit Hoogeveen is gespecialiseerd in de bouw, verhuur, aankoop en verkoop van trailers voor auto- en motorsportteams. Binnen korte tijd is de onderneming volgens Movico uitgegroeid tot aanbieder op dit gebied in Europa met klanten in onder meer Formule 1, WK Rally, DTM, Formule E en FIA WEC. Ron Reinders, oprichter van Racetrailer.com, blijft zelf actief als CEO.

 

 

DEEL HET