Pensioen voor Sicco Tjoelker van VB Trailerbouw

VB Trailerbouw heeft na veertig jaar trouwe dienst afscheid genomen van Sicco Tjoelker. Helaas kwam het er niet van om een groots afscheid te organiseren door de Corona crisis maar in kleine kring kreeg Sicco toch een mooi afscheid.

Sicco Tjoelker begon zijn loopbaan in de trailers bij Vogelzang in Bedum. Een bedrijf wat in 2010 branchegenoot Bulthuis overnam. Onder de naam VB Trailerbouw groeiden beide bedrijven samen uit onder de vleugels van Nijwa. In 2018 werd VB Trailerbouw overgenomen door D-Tec trailers. Sicco Tjoelker maakte al die veranderingen mee en hij bleef altijd het enthousiaste boegbeeld van de onderneming. Velen kennen hem van zijn aanwezigheid op beurzen en zijn netwerk is dan ook ongekend in de transportwereld.

Zoals gezegd was er geen gelegenheid voor een groots afscheid van Tjoelker door de Corona crisis. Toch stond directeur Gerrit van Vlastuin van D-Tec (links op de foto) stil bij het afscheid met onder meer de overhandiging van een foto collage. Van Vlastuin bedankte Tjoelker voor zijn jarenlange tomeloze inzet voor het bedrijf. Trailertotaal.nl wenst Sicco Tjoelker al het goede en bedankt hem voor de medewerking.

 

 

DEEL HET