Overname Van Eck op Schiphol door GLE

Met de overname van de service-activiteiten van Van Eck Airport Service BV verwerft Global & Local Enterprises, een onderdeel van trailerverhuurder ICTS, naar eigen zeggen een belangrijke strategische positie op Schiphol.  

“Wij zien in Van Eck Airport Service een belangrijke speler in het realiseren van onze groeidoelstellingen”, aldus J. Roijakkers, directeur Global & Local Enterprises Amsterdam, een keten van strategische service-werkplaatsen behorende tot de ICTS Group.  Van Eck geniet een traditie van meer dan honderd jaar een reputatie als bouwer van trailers, aanhangwagens en carrosserieën. Door de servicelocatie Schiphol onder de vlag van GLE Amsterdam onder te brengen heeft Van Eck Group een sterke strategische partner voor haar service-activiteiten op Schiphol gekregen. “Global & Local Enterprises Amsterdam wordt servicepartner van Van Eck, waardoor de service aan onze klanten op Schiphol gewaarborgd blijft.

Van Eck gaat zich meer focussen op de productie en de verkoop van trailers in binnen- en buitenland. De servicewerkplaats Lexmond, waar grote reparaties en polyester schades aan trailers uitgevoerd worden, en Transfrigo, waar de klant terecht kan voor service en reparatie aan koelmachines, blijven binnen de Van Eck Group onder leiding van Martine van Eck”, aldus Hans van Eck, grootaandeelhouder van de Van Eck Group.

DEEL HET