Opbouw IAA2018 in volle gang

In het beurscomplex in Hannover zijn de voorbereidingen voor de IAA in volle gang. Een groot aantal Nederlandse trailer- en carrosseriebouwers en toeleveranciers neemt deel aan deze belangrijke beurs. Een aantal deelnemers zijn verzameld in de collectieve stand van de RAI Vereniging Speciale Voertuigen.

In een oranje huisstijl geeft de Rai Vereniging Speciale Voertuigen zijn leden in een ruime stand (zo'n 600m2) de gelegenheid om produkten en diensten te presenteren aan het publiek. De stand staat op een prominente plaats en biedt de deelnemers ook volop de ruimte om een eigen stempel op hun standruimte te drukken. Het hart van de stand is een cateringterras waar alle ruimte is om klanten te ontvangen.

Deelnemers aan de collectieve stand zijn onder meer: Pacton Trailers BV, Joloda BV, Imbema Rhiwa BV, ESTEPE, Carrosseriefabriek Heiwo BV, SAF Benelux BV, Caralu en Netcap. Daarnaast zijn er een groot aantal Nederlandse bedrijven met eigen stands, zoals Nooteboom, Broshuis, Veldhuizen Wagenbouw en D-Tec met Kraker. 

De IAA wordt gehouden van 20 tot en met 27 september in Hannover. Klik hier voor meer informatie.

DEEL HET