NTM Trailer voor De Boer Tijnje

De Boer Transport Tijnje BV heeft een nieuwe NTM oplegger in gebruik genomen. De oplegger met zijdeuren werd geleverd door Heiwo in Wolvega.

Närpes Trä & Metall, kortweg NTM, is ruim 60 jaar geleden opgericht. De Finse firma ontwikkelt, produceert, onderhoudt en verkoopt sinds 1950 goederenvoertuigen en vuilniswagens. Het succes van NTM heeft te maken met de kwaliteit die ze leveren met de uitgebreide kennis die ze aan boord hebben. En allemaal met de klant als uitgangspunt.

Carrosseriefabriek Heiwo is in ons land importeur voor NTM. Deze producent is gespecialiseerd in het produceren van opleggers die aan één kant volledig openen door middel van deuren. De oplegger voor De Boer Transport uit Tijnje heeft een insteekhoogte van  maar liefst 285 cm en is voorzien van bindrails die ook een tweede vloer kunnen dragen. De wanden zijn van 29 mm geisoleerd plywood.

Aan de linkerkant zijn twee keer vijf deuren aangebracht met een dikte van 39 mm. Het kopschot is maar liefst 63 mm dik. De oplegger is geschikt voor een schotelhoogte van 95 cm en is voorbereid voor de montage van een eventuele koelmotor. De negen tons SAF assen met schijfremmen zijn voorzien van 385/55R22,5 banden met stalen wielen. De voorste as is als liftas uitgevoerd.

Met een gescoopeerd chassis, rvs omlijsting van achter- en zijdeuren en rvs kisten onder de oplegger is deze NTM een bijzonder duurzame oplegger. De Boer gebruikt de oplegger voor stukgoedtransport op Scandinavië.

DEEL HET