NTM combi voor Gam Bakker Middenmeer

Gam Bakker uit Middenmeer rijdt al jaren met NTM opbouwen met zijdeuren. Ook de nieuwste combinatie van dit bedrijf is uitgevoerd met deze Finse carrosserieën die in ons land geleverd worden door Heiwo.

Sinds 2019 leverde Heiwo al 18 NTM opbouwen af aan Gam Bakker. De nieuwe Volvo FH met Pacton schamel aanhangwagen is voorzien van de geïsoleerde Finse laadbakken van NTM. Dankzij het typisch Scandinavische concept met zijdeuren is belading van de zijkanten ook mogelijk bij deze koelbakken. 

De opbouw van de motorwagen is 7,3 meter lang bij een inwendige hoogte van 2,77 meter. Heiwo heeft de motorwagen voorzien van een VBG volume onderbouw koppeling, in combinatie met een achtersluitende laadklep van D'hollandia. Verder werd er een kist aangebracht voor de palletwagen.

De drie assige schamel aanhangwagen werd voorzien van een opbouw van 7,7 meter lengte bij een inwendige hoogte van 2,88 meter. Net als bij de motorwagen werd ook hier een achtersluitende laadklep aangebracht. De aanhangwagen is voorzien van 10 tons BPW assen met schijfremmen en 265/70R19,5 banden in dubbele montage. 

Beide opbouwen worden geconditioneerd door Carrier TRS koelmachines. 

DEEL HET