Nijwa Groep servicepartner Cargo Floor

De Nijwa Groep is servicepartner van Cargo Floor. De service wordt verleend in alle Nijwa vestigingen. De coördinatie vindt plaats vanuit Nijwa Groningen. 

De Nijwa Groep heeft alle benodigde expertise in huis voor onderhoud, service en reparatie van alle laad- lossystemen van Cargo Floor. De speciaal daarvoor getrainde Cargo Floor specialisten zijn getraind in het specialistische onderhoud, uiteenlopend van regulier onderhoud tot aan het vervangen van slijtdelen. Ook de vervanging van complete vloeren of delen daarvan behoort tot de mogelijkheden in de Nijwa werkplaatsen. Een oplossing voor het gelijkmatig laten slijten van bewegende vloeren is om ze halverwege de levensduur om te draaien. Daardoor wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. Verder behoren het vervangen van kunststof platen en het inzetten van pezen en eindkappen tot de mogelijkheden. 

24/7 ondersteuning

Voor storingen onderweg is er een 24 uursdienst met een mobiel serviceteam. Verder is Nijwa gespecialiseerd in het herstellen en behandelen van schades aan voertuigen. Hierdoor is niet alleen de trekker maar ook het getrokken materieel in goede handen. De werkplaatsen van Nijwa zijn volledig ingericht op schadeherstel met onder meer richtbanken en een eigen spuitinrichting.

DEEL HET