Nieuwtjes van Karhof in Hardenberg

Karhof Groep laat in  Hardenberg drie noviteiten zien. De Transport Compleet beurs vindt plaats op 26, 27 en 28 maart in Evenementenhal Hardenberg.

Nieuw bij Karhof  is de Streetscooter veegvuilcombinatie. Karhof Carrosserieën ontwikkelde deze opbouw in exclusieve samenwerking met het Streetscooter Nederland. Streetscooter bouwde al 12.000 emissievrije stadsvoertuigen voor ondermeer Deutsche Post en is in deze niche van duurzame city vehicles voorloper.

De Karhof-Streetscooter veegvuilcombinatie is een antwoord op de vraag naar ‘zero emission’ voertuigen voor stads-, evenement- en locatiereiniging. De inzet van uitstootvrije reinigingsvoertuigen is een steeds sterker wordende voorwaarde vanuit bestuurders uit het publieke domein. 

Aero

De Karhof BesteBak Light is de bakopbouw die past op elk chassis. Licht van gewicht door het gebruik van lichtgewicht sandwichpanelen en lichte aluminium vloeren.  Om 'licht' nóg efficiënter te maken ontwikkelde Karhof BesteBak Light door tot BesteBak Aero. Windtunneltechniek gaf vorm aan extra aerodynamica. Hierdoor neemt de actieradius met procenten toe. In combinatie met meer laadvermogen kan de Aero volgens Karhof tot de meest efficiënte opbouwen gerekend worden die thans verkrijgbaar zijn. Maar dat is nog niet alles, Karhof bedacht ook een naar eigen zeggen unieke “vouwbare” achterdeur. Dat laatste wil Karhof extra benadrukken met 5 jaar garantie op het hele BesteBak gamma.

BesteBak XL

Na een succesvolle pilot met GomesTrucks uit Noord-Holland biedt Karhof een nieuwe bedrijfswagenpropositie aan. Voor de meest gevraagde laadbakoplossing binnen het BesteBak XL-concept ontwikkelt Karhof samen met individuele bedrijfswagendealers een optimale standaardset. Dealers worden van harte uitgenodigd zich op de beurs over de voordelen te laten informeren.

 

DEEL HET