Nieuwe WEB trailers voor Hendriks uit Ochten

Onlangs leverde Truck en Trailer twee nieuwe WEB trailers aan Hendriks Transport uit Ochten. De twee WEB trailers zijn degelijk gebouwd zoals dat vroeger heel gewoon was, maar zoals ze nu ook nog door Truck en Trailer en WEB geleverd worden, aldus Truck en Trailer.

Enkele details: beide trailers hebben een 10 mm koppelingsplaat, 16 ton toelaatbaar op de kingpin, 27 sjorogen van 5 ton per stuk, een RVS kist, SAF assen, waarvan twee uitgevoerd met een liftas, onderschuivende Dhollandia 2 ton laadklep, aluminium zijborden 60 cm, aluminium huifplanken, hardhouten vloer tot 9 ton belastbaar en het gehele chassis thermisch verzinkt (dus nooit meer roest!). Deze trailer is niet benauwd voor wat extra lading en gaat ook jaren mee, zegt leverancier Truck en Trailer, wat een onderdeel is van Wensink.

Bomenvervoerder Hendriks Transport is in 1999 opgericht door de huidige eigenaren Henk en Marianne Hendriks. In 2014 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie in Ochten waar het ook een Greenpoint heeft. Een op- en overslagterrein met een loods voor bomen draagt eraan bij dat het vervoer hiervan zo efficiënt mogelijk ingepland kan worden. 

 

DEEL HET