Nieuwe truckwerkplaats voor TTS Swifterbant

TTS Swifterbant investeert in een nieuwe werkplaats, met een oppervlakte van 500m2, die wordt gebouwd voor onderhoud en reparatie aan trucks. De truckwerkplaats zal worden uitgerust met alle moderne uitleesapparatuur en een liftbare remmenbank.

In de huidige situatie wordt er in dezelfde hal aan trucks en trailers gewerkt. Met de nieuwbouw weet TTS Swifterbant dit te scheiden en komen er aparte werkplaatsen voor de trucks, bussen en  andere voertuigen, wat moet zorgen voor een efficiëntere workflow.

Transporteurs kunnen hun trekkende voertuigen van alle merken in onderhoud geven bij TTS Swifterbant. Door de uitbreiding trekt TTS Swifterbant ook het dealerschap van één van de grote truckmerken naar zich toe, hier volgt later meer over.

Niet alleen de sector profiteert van de fikse uitbreiding van TTS Swifterbant, ook heeft het een positief effect op de regionale werkgelegenheid. Vestigingsmanager Coen Bakkenes vertelt dat TTS Swifterbant door de uitbreiding plaats heeft voor drie nieuwe monteurs.

In week 35 wordt er gestart met de bouw. De uiteindelijke oplevering staat gepland voor week 51.

DEEL HET

Meer over...