Nieuwe servicepunten voor Thermo King

Thermo King breidt het servicentwerk verder uit. Sinds 1 januari heeft de koelmachineleverancier zich versterkt in Brabant en Zeeland.  In Brabant heeft Thermo King Transportkoeling een partner gevonden in Truck en Trailergroep Waalwijk. De flexibele service op locatie van Thermo King gecombineerd met de werkplaatsvoorzieningen en trailerkennis in Waalwijk, vormen een efficiënte combinatie en een aanvulling op elkaars portfolio.

In de praktijk betekent dit dat het onderhoud aan koeltrailers nu volledig in samenwerking met de Truck en Trailer groep kan worden uitgevoerd. Inplannen van het onderhoud, het verhelpen van eventuele storingen aan de koelmachine kan nu volledig worden gecoördineerd door één contactpersoon.

AST Zeeland een servicepunt voor Thermo King en andere merken koelmachines. AST Zeeland heeft vestigingen in Goes, Terneuzen en Breskens. Net als Thermo King Transportkoeling investeert AST Zeeland veel in het opleidingstraject van haar mensen. De samenwerking tussen AST Zeeland en Thermo King Transportkoeling zorgt ervoor dat de integrale serviceoplossing, ook wel one-stop-shop genoemd, nu volledig kan worden aangeboden aan alle klanten in Zeeland. 


DEEL HET