Nieuwe klanten voor ICTS

De Belgisch-Nederlandse trailerverhuurder ICTS heeft een aantal nieuwe klanten uit diverse Europese landen aan haar lijst mogen toevoegen.

Greenyard heeft haar ICTS vloot in Polen versterkt met zeven bi-temps, koeltrailers met een dubbele verdamper voor verschillende temperatuurszones. In totaal huurt Greenyard nu 17 koeltrailers bij ICTS op lange termijn. Deze trailers zijn voorzien van de laatste operationele- en communicatie technologieën.

Greenyard is naar eigen zeggen een globale marktleider in verse, vriesverse en bereide groenten en fruit, en bloemen en planten. Het bedrijf mag Europa’s toonaangevende retailers tot zijn klanten rekenen. Greenyard levert efficiënte en duurzame oplossingen aan klanten en leveranciers met hoogwaardige producten, toonaangevende innovaties en uitmuntende service. 

Het bedrijf werd in 1987 opgericht door Hein Deprez en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grotere leveranciers van groenten en fruit. Vandaag de dag is het bedrijf nog steeds een familiebedrijf en genoteerd aan de effectenbeurs van Euronext Brussel. 

EHD Trans

ICTS Group heeft zes megatrailers voor een lange termijn verhuurd aan EHD Trans Air Cargo Transport. De mega FNA trailers, geproduceerd door Talson en in EHD huisstijl, zijn geleverd in september 2019. 

EHD Trans Air Cargo Transport levert ‘first-class’ luchtvracht wegtransport en temperature controlled vervoer door geheel Europa. EHD Trans legt haar focus op een 24/7 operatie op 365 dagen per jaar, met haar hoofdkantoor in Sofia, Bulgarije.

Scandinavian Express 

ICTS Group en Scandinavian Express werken op continue basis samen in Polen, van  waaruit Scandinavian Express met ICTS platformtrailers naar Scandinavië rijdt.  

Scandinavian Express is gespecialiseerd in vrachtvervoer en transport van deelladingen, volle ladingen, geprefabriceerde structuren en projectladingen tussen Europa en Scandinavië, met name op route Polen - Zweden, Noorwegen. De omgang met de Scandinavische markt vereist ervaring en expertise, vooral bij het coördineren van complete logistieke projecten gedurende winterse omstandigheden.   

DEEL HET