Nieuwe Heiwo koeler voor Van der Steen

Van der Steen Transport uit Heiloo heeft een nieuwe starre 3-assige Heiwo isotherm oplegger in gebruik genomen. Ervoor staat een R520 V8 Scania.

Het drie-assige chassis is voorzien van een zwanenhals voor de inwendige hoogte en heeft drie BPW schijfremassen met een fuseebesturing op de derde as. Daarnaast is en de derde en eerste as uitgevoerd als een liftas. De Alcoa Dura Bright velgen zijn voorzien van 385/65 R22.5 banden. Het geheel is voorzien van een palletkist voor 36 Europallets en in de rode kleur gespoten.

De opbouw is uitgerust met diverse vormen voor ladingzekering zoals twee ingebouwde bindrails in de zijwanden, drie dakrails, drie verzonken vloerrails en drie verzonken bloemenkargoten in de vloer. De inwendige lengte bedraagt 13.515 mm en inwendige hoogte is 2700 mm.

De koelmotor is van Carrier, een Vector 1550 en een 3000 kg D'Hollandia achtersluitende laadklep met een plateaulengte van 2200 mm vergemakkelijkt het laden en lossen. Het geheel is voorzien van roestvrijstalen lichtbakken, accukist en gereedschapskist. De totale opbouw is in de witte kleur gespoten en voorzien van de rode onderlijn en rode laadklep waarna de "van der Steen" reclame belettering het geheel compleet maakt.

DEEL HET