Nieuwbouw GEJE Truck Hydraulics in Joure

Afgelopen vrijdag 12 juli werd de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van GEJE Truck Hydraulics BV in Joure. Het bedrijf is op dit moment nog gevestigd in Heerenveen maar daar groeide het bedrijf uit zijn jas. Met de nieuwbouw op industrieterrein De Woudfennen in Joure is er weer ruimte om verder te groeien.

GEJE Truck Hydraulics is specialist op het gebied van truck hydrauliek. De klanten bestaan uit truckdealers en carrosseriebouwers die het bedrijf hebben leren kennen als een snelle en betrouwbare groothandel met kennis van zaken. Het bedrijf levert sets en onderdelen voor de hydraulische aandrijving van laad- en lossystemen voor vrachtauto’s.

Onder het toeziend oog van onder andere alle medewerkers van GEJE Truck Hydraulics en familie, hield eigenaar Gert-Jan Zuidema zijn welkomstwoord tegen de gasten. Hierbij benadrukte hij nogmaals dat hij blij was om in het bijzijn van zijn gezin deze opening te kunnen vieren.

Na het welkomstwoord werd officieel de eerste paal in de grond geslagen. Ook hierin speelde het gezin van Zuidema een grote rol, want zijn drie kinderen hadden het slaan van de eerste paal op zich genomen. Halverwege werd het heien overgenomen door één van de eerste klanten van GEJE Truck Hydraulics, de heer Sipke Visser van Rinsma Scania uit Drachten en Berlikum. Zuidema daarover: “Als klant van het eerste uur heeft Sipke Visser meegeholpen om het fundament onder GEJE Truck Hydraulics te leggen in de begindagen van ons bedrijf. Ik ben blij dat hij met deze eerste paal letterlijk het begin heeft gecreëerd voor het nieuwe fundament waarop we verder kunnen bouwen.”

DEEL HET