Nieuw pand voor Heisterkamp Truck- en Trailer Service

Heisterkamp Transportation Solutions heeft onlangs het pand aan de Hanzepoort 24 in Oldenzaal gekocht en in gebruik genomen. De nieuwe locatie wordt ingezet met als doel om de divisie Truck- en Trailer Service verder uit te breiden. ‘Een logische keuze’ aldus Huub Boswerger, Manager Heisterkamp Truck- en Trailer Service. ‘Het gaat ontzettend goed met onze garageactiviteiten. Om de groei van ons bedrijf voort te zetten, waren wij al geruime tijd op zoek naar een locatie om verder uit te breiden. Het pand aan de Hanzepoort 24, waar voorheen Nijwa was vertegenwoordigd, is qua ligging perfect en bevindt zich tegenover het terrein waar sinds 2012 onze activiteiten Truck en Trailer Rental & Leasing en Used Trucks zijn gevestigd.’

Wegens de enorme groei van onze onderneming zullen de activiteiten van Truck- en Trailer Service meer worden verdeeld over de verschillende terreinen op het industrieterrein aan de Hanzepoort. Op dit moment bevinden onze werkplaatsen zich aan de Hanzepoort 7 (Truck Service), Hanzepoort 8 (Trailer Service) en vanaf nu ook de nieuwe locatie aan de Hanzepoort 24.

Het nieuwe pand wordt onder meer ingezet voor de op- en afbouw van het Heisterkamp Trucking wagenpark, een vloot van ruim 700 vrachtwagens. Deze trucks worden doorlopend om de twee jaar vervangen. Door de verschuiving van deze werkzaamheden naar de nieuwe locatie, zal er extra capaciteit in de huidige werkplaats aan de Hanzepoort 7 worden gecreëerd. Hier kunnen de werkzaamheden voor externe klanten volgens Heisterkamp verder worden uitgebreid en kan worden voldaan aan de toenemende vraag aan onderhoud, keuring en reparatie aan trucks, trailers, touringcars, aanhangers, campers en bedrijfswagens van derden.

Nieuwe spuitcabine

Nieuw is de spuitcabine die zal worden geïnstalleerd. Deze duurzame cabine voldoet volgens Heisterkamp volledig aan de actuele wet- en regelgeving op het gebied van milieu, arbo en veiligheid. ‘Waar we op dit moment ruimte hebben voor één truck in de voorbewerking, zal er op de nieuwe locatie ruimte zijn voor 3 à 4 trucks’, geeft Huub Boswerger aan.

Carrosseriebouw

De reparatie en opbouw van wanden voor koel- en boxtrailers zullen voortaan ook op de nieuwe locatie worden uitgevoerd. Hier beschikken we over een nieuwe, moderne kraanbaan om dit werk uit te voeren.

Het nieuwe pand is inmiddels al deels in gebruik genomen. De komende weken zal er volgens Heisterkamp nog wel hard gewerkt worden aan renovatie om de werkplaats in te richten naar de moderne maatstaven en passend bij de Heisterkamp identiteit. De verwachting is dat met ingang van 1 januari 2018 de vernieuwde werkplaats helemaal klaar voor gebruik is.

Monteurs

Wegens de groei van onze onderneming Truck- en Trailer Service is Heisterkamp op zoek naar uitbreiding van ons professionele team. Ze hebben nieuwe vacatures voor Truck- en Trailer Monteurs en Carrosseriebouwers. Via onze website: www.heisterkamp.eu/monteur kunnen kandidaten eenvoudig solliciteren.

DEEL HET