Naam Compaan verdwijnt ten faveure van Karhof

Carrosseriebedrijf Compaan gaat verder als Karhof Carrosserieën Assen. De relatie is allesbehalve nieuw; het bedrijf uit Purmerend, Karhof dus, nam Compaan drie jaar geleden over met als doel schaalvergroting en een nog betere service aan klanten door het hele land. Onder de gezamenlijke vlag Karhof kan nu worden geprofiteerd van de marktpositie die het merk in ruim 80 jaar heeft opgebouwd.

Eén dak

Karhof Carrosserieën Assen is met recht een one-stop-shopping adres. Naast het bouwen en leveren van laadbakken behoort ook schadeherstel tot de specialismen. “Wij weten als geen ander welke belangen er bij onze klanten spelen waardoor stilstand tot het minimum beperkt moet worden. En wij spelen hierop in met een hoge kwaliteitslat en een zeer klantgerichte serviceverlening, zodat klanten snel weer de weg op kunnen”, aldus Tim Visser. In Assen beschikt Karhof naar eigen zeggen over één van de modernste vrachtwagenspuiterijen van Nederland. Visser: “Omdat onze spuiterij ruim is opgezet en beschikt over mechanica die uniek is in Nederland is de doorlooptijd korter en de kwaliteit van het allerhoogste niveau.”

Onderverdeling

Karhof bouwt sinds 1938 de beste laadbakken voor een groeiende klantenkring. Verspreid over drie vestigingen in Assen, Nieuw-Vennep en Purmerend levert en onderhoudt Karhof 1200 laadbakken per jaar. In totaal zijn er negentig medewerkers werkzaam en worden altijd de laatste ISO-kwaliteitsnormen gehanteerd. Karhof Carrosserieën Assen zal zich toeleggen op grote carrosserieën, de vestiging in Nieuw-Vennep op het bakwagensegment tot 3500kg en Karhof Purmerend op kippers en open laadbakken. 

DEEL HET