MFTC importeur Legras schuifvloertrailers

MFTC, sinds april 2020 volledig in handen van Asse Bruinenberg, is sinds juni 2021 importeur van het Franse merk Legras. Legras is naar eigen zeggen de grootste producent van schuifvloertrailers in Europa met een jaarproductie van 900 eenheden.

Naast het importeursschap Legras is MFTC een samenwerking aangegaan met HTS/NCH (Van Hool) en Vossenbelt om een Kipper trailer te ontwikkelen die specifiek voor de Nederlandse markt geschikt is, en die dus het Nederlandse GVW van 50 ton aan kan. Deze kipper kan voor alle toepassingen geschikt worden gemaakt zoals voor asfalt, zand, grind en later ook voor schroot agrarische producten. 

Om deze innovatieve producten overal kenbaar te maken en om deze te verkopen zijn inmiddels Cor Pastoor als General Manger en Mounir El Banay als Accountmanager aangetrokken. Cor is geen vreemde in de branche, hij werkte na een uitstap bij Pon al eerder voor MFTC. Mounir heeft een sales achtergrond in nieuwe en gebruikte trucks.

Om de marktpositie te versterken en klanten nog beter te kunnen bedienen, zal de huidige huurvloot uitgebreid worden met nieuwe Legras schuifvloer trailers, en diverse kipper trailers. MFTC is gevestigd in Vuren.

 

DEEL HET