Meiller kippertrailer voor Heuvelman GSO

Heuvelman GSO uit Delfzijl heeft een nieuwe Meiller kipperoplegger in gebruik genomen. De nieuwe Meiller thermo geïsoleerde kipperoplegger is een echte “allrounder” en kan worden ingezet voor het vervoer van zand, grind, split, fijn en grof puin, slib en asfalt. De kipperopleggers worden door importeur Transportoplossingen.com B.V. voor Nederland standaard voorzien van een versterkte stalen vloer (Hardox) en dikkere wanden. Ten opzichte van de Duitse “Meiller standaard” worden de opleggers in Nederland standaard geleverd met een heavy duty chassis, schijfremmen en aluminium velgen. De lengte van de Nederlandse uitvoering bedraagt circa 8,6 meter met ca. 28 mtr3 inhoud. 

De importeur bestelt de opleggers bij Meiller op voorraad met alle opties welke in Nederland gangbaar zijn. De milieukleppen worden deels in eigen werkplaats opgebouwd. Hierdoor kunnen klanten indien nodig snel bediend worden. 

Heuvelman GSO is gespecialiseerd in het bewerken van verontreinigde baggerspecie en grond tot secundaire bouwstoffen voor de weg- en waterbouw. GSO beschikt over een inrichting waar 80.000 ton verontreinigde grond kan worden ingenomen en bewerkt. Tevens beschikt Heuvelman GSO over een zanddepot waar doorlopend ontzilt zee-zand verkocht wordt.

DEEL HET