MCR levert Manitou meeneemheftruck aan Bos Transport Service

Bos Transport Service heeft een meeneemheftruck van Manitou in gebruik genomen. Het gaat om een TMT 25 S 4W. Kenmerken zijn de telescooparm, driewielaandrijving en een driewiel remsysteem. De nieuwe machine werd geleverd door MCR Trade. 

Bos Transport Service zegt dat voor Manitou is gekozen omdat men heeft ervaren dat deze machines stevig en betrouwbaar zijn. De specificatie met de uitschuifarm is voor ons ideaal om van één zijde van de auto beide kanten te kunnen lossen zonder dat wij daar iedere keer verlenglepels voor moeten gebruiken”, zegt het bedrijf. “Door de vaak beperkte ruimte (wij lossen heel veel grote koelmeubelen en machines bij supermarkten in woonwijken) is deze versie handig en veilig inzetbaar voor ons.”

Bos Transport Service denkt dat een machine zonder kettingen op de mast minder onderhoudsgevoelig zal zijn.” De keuze voor de uitvoering met de grote banden komt voort uit het vaak lossen op bouwterrein waar de straat nog niet klaar is. De machine met grote wielen en banden gaat daar zeer soepel en rustig mee om.”

DEEL HET