Matrax Trading in Gorinchem met Goldhofer semi

De nieuwe importeur van de Duitse fabrikant Goldhofer, Matrax Trading, laat op Transport Compleet in Gorinchem een nieuwe generatie naloopgestuurde semi-diepladers met laadvermogens tot 70 ton zien, de Stepstar. De drie- tot vijf-assige trailers hebben volgens de importeur een relatief laag eigen gewicht, een slim systeem voor ladingzekering en een praktijkgericht toebehorenprogramma.

Het laadvermogen van de Stepstar is volgens Matrax hoger bij een gelijke of nog betere stabiliteit. De klant kan kiezen uit achttons- en tien-/twaalftons assen. Die keuze is mede bepalend voor het laadvermogen en de laadvloerhoogte.

Speciaal voor het transport van grote graafmachines beschikt de StepStar over een naar achteren openende gieksleuf zonder dwarsbalken. Hierdoor vinden ook grote gieken of graafarmen een plek in de gieksleuf terwijl de totale hoogte niet wordt beperkt. Dit betekent dat lage doorgangen moeiteloos kunnen worden genomen. Dit leidt weer tot eenvoudigere vergunningsprocedures en goedkopere transporten.

Goldhofer heeft voor de StepStar een compleet programma van oprijbanen voor het laden en lossen van machines. Deze oprijbanen kunnen volgens Matrax snel worden bevestigd en gewisseld.

Het sjorconcept van de StepStar biedt mogelijkheden voor het zekeren van ladingen. RUD® bindogen met een capaciteit van 10.000 daN, evenals talrijke sjorgaten in het buitenframe voor spanbanden, resulteren in een samenhangende oplossing voor het zekeren van zware objecten. In combinatie met de rubberen bekleding van TraffideckGo kan met minder sjorkettingen het gewenste niveau van veiligheid worden bereikt. Optioneel zijn twistlocks leverbaar zodat ook containers kunnen worden vervoerd.

De Goldhofer StepStar staat op 28 t/m 30 september geëxposeerd op Transport Compleet Gorinchem (naast de hoofdingang). Standnummer Matrax Trading in de hal: G109

DEEL HET